Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Нямах това предвид (знам ги стартиращите показатели), а друго - примерно при използване на свитъци за прехвърляне до колко точки можеш да намалиш някое от цитираните качества?
Нямах това предвид (знам ги стартиращите показатели), а друго - примерно при използване на свитъци за прехвърляне до колко точки можеш да намалиш някое от цитираните качества?
Тъй като в текста, поне преводът на български, не е е уточнено, можеш на практика да намалиш бойното майсторство на магьосника на 0, като за сметка на това умеличиш писихичните такива на много.
Лично според мен, това е и един от малкото начини отборът /говора за отбор от четирима/ да умира не повече от да речем един - два пъти на книга.
Чекове при бойното майсторство нямаш никъде в петте книги. В смисъл фатални такива - ако не издържиш чека - героят X умира. Но за сметка на това има доста такива за психически способности.
Чекове при бойното майсторство нямаш никъде в петте книги. В смисъл фатални такива - ако не издържиш чека - героят X умира. Но за сметка на това има доста такива за психически способности.
В първата част имаш две битки, които не можеш да избегнеш и при които шансът да умре играч е меко казано огромен :
1. Варварите - извинявайте, но издръжливост 10 - 12 и щети 1зар +2 , съчетано с доспехи клас 1 е прекалено за този стадий на играта/
2. Айкън - щети 2 зара + 2, доспехи клас 2 и издръжливост 28 - тук ако нямаш магесник, който да го изтрещи с нещо просто си заминава някой от отбора.
Скраймир няма да го коментираме - битката трябва да се избегне с арсенчето в сърцето.
Настрана ужасията и чекове в Катедралата на ужаса /??! май така се казваше/ но най накрай се сбълскваш с :
1. Танатос, битка, която не можеш да избегнеш, но има вариант целият отбор или само един играч да я води. Ако е само един герой му се противопостави той има голям плюс в бронята и щетите. Но все тази - както Танатос казва - "Един или неколцина за мен няма значение". Някой ще умре.
Третата част
1. Седем в един. Все пак тук има шанс да се избегне битката с кълбото на огъня, ако го имате.
До момента сме до тук с моите хора. Хахаха - след толкова години чак сега наистина тръгнахме да я играем както си му е редът.
В нашето либерално време богохулството си е ОК, не се притеснявай.И аз попаднах директно на втора. А тя ме отказа от останалите. Съжалявам за богохулството ама за мен си беше глупотевина тая книга.
Не виждам богохулство. Не харесваш това, което много други хора харесват, това не е проблем.И аз попаднах директно на втора. А тя ме отказа от останалите. Съжалявам за богохулството ама за мен си беше глупотевина тая книга.
Хвърлянето е срещу настоящата ти Издържливост, доколкото помня . И да, войните го вземат лесно, ако са лекувани.
Бе имаше за Война в портата на Клането (КМ2). Ама на Бойно Майсторство ли беше, или се хвърляха 4 зара за ранг? : :geek: :
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas