Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не съм чел Ледените пирати... може би там главните герои са джуджета.
Направил съм един фрагметн в печатен мащаб, ама не мога да го кача. Съжалявам явно съм по-тъп отколкото мислих. Ако някой иска да помогне ще му го пратя да го качи за модел.
Майкъл, или демонстрираш липса на въображение, което не го вярвам, или влагаш прекалено много страст в критиката.1. За мен някои украси по този шрифт стоят зле. За мен "Ц", "А", "ъ" и "е" изглеждат зле, но май е въпрос на вкус. Някои биха намерили за наивно решението двете думи в заглавието да завършват с главни букви. На мен лично и това решение ми прави лошо впечатление.
2. Корица, предназначена да продава, би следвало да натрапва две неща: книга-игра и Колин Уолъмбъри. И двете сега отстъпват на заглавието. Не споря, бизнес решение си е. Аз не бих тръгнал да продавам продължението на "Пробивът" с голямо заглавие "Големият купон".
3. Дали е добра идея да продаваш 2 в 1... На мен ми прилича на опит да се достигне приличен обем, но аз принципно съм настроен негативно към продуктите на Уейн. И все пак... как ви звучи нов роман на Гришам, в добавка разказ на Търоу?
4. На корицата не се вижда, но Уейн споменава, че това е поредица КИ Класика. В поредица с такова име хората биха очаквали преиздаване на стари книги-игри, които издателството оценява като класика. А всъщност издателят непрекъснато акцентира, че това са нови неща. Струва ми се недомислено.
5. Рамката ми стои съвсем противоположна на илюстрацията и това ме дразни. Личи си как едното е нещо качествено, а другото е дърводелска изработка. В илюстрацията има доста детайли, в рамката... вижте четирите неща в ъглите, които са някакви осмоъгълници.
4. На корицата не се вижда, но Уейн споменава, че това е поредица КИ Класика. В поредица с такова име хората биха очаквали преиздаване на стари книги-игри, които издателството оценява като класика. А всъщност издателят непрекъснато акцентира, че това са нови неща. Струва ми се недомислено.
4. Книги-игри класика е на гъръбчето. Щеше много да се претрупа ако се добави отпред. По логиката на т.2 Уейн акцентира, че е класика пред хора които знаят з акакво става въпрос. За незапознатие с книга-игра е "празна" информация.
Добре дошъл в издателския бизнес3. Не за запулване на обема, спокойно можеше да е само "Цитаделата". Пътуващия цирк е бонус. Нещо като "+ 10гр. на същата цена"
![]()
Няма как произведени писано в края на 20-и век и началото на 21-ви да е "класика". Тук "книги-игри класика" и "класически произведения" са хипербола за познавачите на жанра, които са малка част от потенциалните клиенти. Затова "книги-игри класика" не на лицето на корицата за да го претрупва, а само на гръбчето.Джордж, няма как произведение, което още не е публикувано да бъде класика. Мишо е абсолютно прав.
Аз си мисля, че КИ Класика означава КИ от КЛАСИЧЕСКИ автори, а не Класически КИ . Самите КИ ще станат класически (надявам се) в последствие.
Изобщо не е по същата логика, от моя гледна точка. Не разбирам твоята асоциация, очевидно ще трябва пак да отварям учебника по логика...
Аз си мисля, че КИ Класика означава КИ от КЛАСИЧЕСКИ автори, а не Класически КИ . Самите КИ ще станат класически (надявам се) в последствие.
Е то по същата логика може да си мислиш и че означава "Книги от автори, които играят класически танци"... Интересно колко хора ще направят твоята асоциация.
Предполагам всички, които знаят за книги-игри. Даже ти правиш същата асоциация, ама се забавляваш да акцентираш на "формата" вместо на "съдържанието". На всички им е напълно ясно, че това е неиздавана книга от "класически автор".
Е то по същата логика може да си мислиш и че означава "Книги от автори, които играят класически танци"... Интересно колко хора ще направят твоята асоциация.
Само ако го издаде Уейн. Лисичков, пак почваш да се преструваш на бюрократ!Тоест "Пътешествието" на Мишо е "КИ Класика"?!
Предполагам всички, които знаят за книги-игри. Даже ти правиш същата асоциация, ама се забавляваш да акцентираш на "формата" вместо на "съдържанието". На всички им е напълно ясно, че това е неиздавана книга от "класически автор".
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas