Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Не, едва ли е заради колата. Имам само сканираната книга и не понмя какво има на 176 стр. и на 3-та корица. Май там трябваше да са таблиците, но вероятно има някаква реклама.... За една страница с таблици е трябвало да врътнат още една допълнителна кола.
За Д8 - ако ме беше питал '96-та щях да ти кажа какво да правиш тогава. Сега когато има генератори и зарове, казвам как да се постъпи сега... какво общо има '96-та.
Аз като глупав и на невръстна възраст навремето не успях да си измисля правила, не успях да изиграя играта и след като баща ми я прегледа и не можа да разбере как се играе отиде в коша и повече за стратове пари не съм давал.
Бъди смел лисе!
Една и съща грешка, поради едни и същи причини. Бързане да се пусне, липса на редактор, който да знае какво прави - всичко като следствие на условията тогава.Добре бе, една грешка, която се допуска постоянно, едва ли не във всеки страт ?! Няма това, няма онова.
В този контекст - до каква степен четяхте писмата на читателите, които плащаха за нещо, което уъмм трудно ставаше за нещо, и ги взимахте на сериозно ? Оставяме настрана изказванията от сорта на "Стратовете не са мързеливци, сами си измисляйте правилата".
Нито майка ми, нито баща ми, нито някой възрастен роднина успя да ги разбере. Племениците ми и учениците на жена ми (1 до 4 клас) се справяха. Така че не се плаши толкова....Това вече ме плаши. Щом и баща ти тогава не е разбрал как се играе човекът, да се захващам ли аз с нея сега
По-добре недей. И сега няма да ти харесат. Има толкова по-хубави игри... що да си губиш времето с тия.Но сега въоръжен с гейм експириънс от последните 15 години, мога смело да се захвана с тия чудесии ! Или пък не...
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas