• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Джордж М. Джордж
/
Войната на Понтиак

Войната на Понтиак

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
28 Ян 2016 10:30
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 591
Войната на Понтиак #112182
вярно, в такъв случай приемам че щом си взел златото на Анасазите и си се справил за минималиня срок трябав да си отчетеш фактор време под 100 дена. така или инаеч ти се събират 103 дена, които няма как да бъдат избегнати - каксво са три дена, ясно е че е грешка?

Истината ще те направи свободен

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

25 Май 2016 22:18
Horacio B. Andreas's Avatar
Horacio B. Andreas
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 24
Войната на Понтиак #115678
"Духът на прерията" ми се стори само подготовка за наистина сериозното приключение във "Войната на Понтиак". Определено е сред най-добрите книги на Джордж, макар че и двете части ми се сториха лесни за изиграване. Вярно е, че играх с Поуни, който е с най-силни показатели, но дори за момент нямаше опасност да не ми стигнат точките.
А грешката с времето и ползването на златото е факт. Не бих казал обаче, че пътят към златото е "разклонение уловка". Все пак там са част от задачите за конкурса на "Астрала", така че в момента на издаването на книгата, разклонението е било задължително. :lol:

26 Май 2016 01:01
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
Войната на Понтиак #115680

Horacio B. Andreas писа: писа:
"
А грешката с времето и ползването на златото е факт. Не бих казал обаче, че пътят към златото е "разклонение уловка". Все пак там са част от задачите за конкурса на "Астрала", така че в момента на издаването на книгата, разклонението е било задължително. :lol:
То даже чак изглежда, че това разклонение е било добавено само заради задачите...
Иначе за оценките си прав, много трудно може да не ти стигнат и да не ти стигне ще е при един-два случая, но най-много да загубиш издръжливост, но духът на книгата е детски и затова не е проблем...поне за мен.

27 Май 2016 15:09 27 Май 2016 15:18 от gbm.
gbm's Avatar
gbm
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 411
Войната на Понтиак #115705

Horacio B. Andreas писа: писа:
Грешката е "факт" доколкото има некоректно зададена проверка за броя на дните (копирал съм текста от друга проверка и не съм го поправил както трябва). Това разклонение никога не е било задължително и не е "уловка", а една от алтернативите, при която играчът има злато, но няма възможност да купува оръжия. Идеята беше, че "индианците не са лакоми за злато". Един вид ако не играеш баш като индианец получаваш "наказание". Играта може да се превърти и без това злато. Пак казвам погрешно е зададена формулировката на проверката, целта на разклонението е допълнителен куест за играча, не забогатяване на пустия му дивак-размирник :cheer:
Колкото до задачата - за да я решиш трябва да я намериш. Участието в конкурса не предполага преминаване по точно определен път, по-скоро е подтикване към преиграване и "ровене".

• 1
  • 2
  • 3
  • 1
  • 2
  • 3
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Джордж М. Джордж
/
Войната на Понтиак
Time to create page: 0.049 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (51 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от ringlas
    • Today 17:40
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • Today 10:52
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • Yesterday 17:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg