• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Майкъл Майндкрайм
/
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
24 Юли 2022 22:58
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 56
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #140438
Версия 1.1 си работи, само някои точки може да не са на място или в текста да има малко грешки.

Тука има по-нова версия, дето мисля че всичко съм оправил.

knigi-igri.bg/forums/michael-mindcrime-gamebooks/6204

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

15 Авг 2022 22:12
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #140500
@mitcoiv Има малко по-нова весия дето работи през броузъра, не е нужно да инсталираш нищо.

s3.us-east-2.amazonaws.com/www.knigi-igri-online.com/index.html
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Monevwww

28 Авг 2022 20:03 28 Авг 2022 22:11 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 609
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #140563
Как да постигнете отбор-мечта?

идеалният вариант е с 4 лидери
АКо гоним оптимален вариант присъствието на Юинг, Грант Хил, Джейсън Кид и Мич Ричмънд е задължително. Присъствието на Чарлз Оукли и Дж. Старкс - силно препоръчително (особено за втория сезон). Добре решение е да се снабдите с Марк Прайс - в плейофите фаладжията е безценен, а Прайс е супер евтин 5 на 5 милиона - но ако не можете да съберете 30 престиж, опитайте да комбинирате Ст.Неш със Брент Прайс- фаладжия, и тройкаджия. Пр това Ст.Неш е невероятно евтин.

Юинг и Дж. Кид ще ти донесат 5-6 победи отгоре в плейофите защото ги притежаваш (например срещу Маями, Юинг издухва Алонзо Морнинг и бележиш 2 победи вместо 1 ако имаш Камби, Шон Брадли или Дж. Уилямс), но в плейофите са направо безценни.
Срещу Сан Антонио ти трябва комбинацията Юинг - Грант Хил.
Срещу Хюстън комбинацията-Юиниг-Оукли.
Комбинацията от Мич Ричмънд и Джон Старкс също върши добра работа срещу Хюстън
В мача с Минесота трябва отново да разполагаш с Юинг (но и център с 10-ка върши добра работа – Камби, Брадли или Дж.Уилямс),както и с комбинациите Мич Ричмънд – Джейсън Кид и Грант Хил-Чарлз Оукли
В мача с Чикаго 4 мата лидери ти спасяват живота. Там се искат на всяко разклонение лидери.
А защата в която участват Джейсън Кид, Бревин Найт/Боби Джаксън, и Тим Дънкан е несломима. Парадоксално, но Шон Кемп не ти е чак толкова в помощ на плейофиге, затова обикновено не играя за престиж (не и над 30), а за пари.

Лично аз мисля, че отбор мечта не може да се постигне на трудно ниво.

Лично за мен Идеалният отбор би изглеждал приблизително така.

1. Патрик Юинг – л,з,б
2. Грант Хил – л,з,б
3. Чарлз Оукли з,б
4. Тим Дънкан з,б
5. Тайрън Хил б
6. Джейсън Кид л,з,п
7. Мич Ричмънд л,з,т,ф
8. Джон Старкс з,т
9. Тирел Брандън з,п
10. Бревин Найт з,п
11. Марк Прайс т,ф
12. Шърман Дъглас з,п

Защитни – сандвич 16, покриване -12, преса -21
Але уп -7, тройка -17, об.22, заб.15
Бързи атаки -21, завършване -31, ат.през ц.-5, далечна -35
Опит 39, защита – 80, рез.с.34
(не са включени оценките от тримата първи треньори, за тактически варианти през нито един от трите сезона - невъзможно е да постигнеш повече от 8 т. атаки през центъра, единствената слаба оценка)
ОЦЕНКА НА ЦЕНТЪРА.15

това означава към 180 милиона пари.
Тъй като Юинг изразходва много пари, а центровете с 10-ка никак не са лоши, обикновено се стремя през втория сезон да привлека Маркъс Камби 11 милиона пари и 4 милиона г. приходи и да продам Коуби Брайънт . за 10 милиона пари. Така Камби направо ми излиза без пари - само 1 милион пари и 4 милиона г. приходи. Съпоставен с Джейсън Уилямс, който има съвсем малко по-високи характеристики, но не е защитник, а само борец, а струва 16 милиона, или с Брадли, който е доста по-добър, но струва цели 21 милиона! Камби е много евтино решение за добър център.
Другите двама играчи към които се стремя са Ч. Оукли и Т.Дънкан - за играчи, който не са лидери дават ужасно много точки. А ако ги съпоставим с Грант Хил, са направо евтини. На него цената му се вдига от това, че е лидер. Но пък двамата ти дават две мощни крила, които са едновременно защитници и борци.
В защита гледам да се сдобия с Бревин Найт/Боби Джаксън и с Тирел Брандън - много помага да ги имаш. Обичам да играя силна защита, много борци и поне един трокаджия.

Истината ще те направи свободен

03 Сеп 2022 11:10
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #140587
@George-AL Малко не съм съгласен. Правиш отбор с 4 крила и 7 гарда, според моето разбиране можеш да имаш само до 5 гарда, 5 крила и 2 центъра. Не е позволенот да не купиш един център за сметка на допълнителен гард.

Пробвай с тази схема:
Сезон 1: Джон Старкс, Робърт Пек, Дани Манинг, Алън Хендерсън, Крис Гатлинг, Айзък Кристи
Сезон 2: Маркъс Камби, Джейсън Кид
Сезон 3: Тим Дънкан, Бревин Найт, Мич Ричмънд, Грант Хил

С помоща от треньотире, можеш да докараш точките до максимални във всяка категория. Само център-звездата не е максимален, но и при 10 излизаш наравно с Чеикаго и не изоставаш в резултата.

Тази схема иска да хванеш и Тим Дънкан и Бревин Найт, тоест трябва да играеш с умение сделки и да изкараш късмет на драфта (или да играеш с нагласен зар :) )
Следните потребител(и) изказаха благодарност: George-AL

24 Дек 2022 13:04 24 Дек 2022 13:26 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #141233
според мен без сделки е адско трудно да стигнеш до добър финал.

През втория драфт имаш двама отлични играчи - Шариф Абдур Рахим и Маркъс Камби. Добре е да имаш и двамата, защото Камби е много евтин център, а Шариф АБдур Рахим ти дава две петици. Друг вариант е, да ти се падне някой от двамата горни играчи плюс Коуби Брайънт и да продадеш Коуби Брайънт.
Стивън Неш може да е полезен само при един случай - ако до втория сезон не може да събереш 30 т. престиж. за да купиш Прайс/Барос

през третия драфт имаш двама супер защитници - Боби Джаксън и Бревин Найт, и едно крило - Тим Дънкан. Всеки един от тях е супер играч, със сделки ловиш двама от тях, а с късмет само един. Ако имаш Джаксън и Найт едновременно защитата ти е повече отколкото ако вземеш Джейсън Кид . 14 - срещу 11. А реално двамата играчи заедно струват само 14 милиона срещу 22 на Кид. Като цямо Найт и Джаксън са взаимнозаменяеми (с уговорката, че аз бих предпочел да ми се падне Найт поради някои специфики на начина ми на игра), но заедно са непобедим тандем.

иначе най-евтиното крило - звезда е Оукли (тук не слагам Шон Кемп който идва чак при третия сезон, и то ако имаш точките за престиж). Винаги го взимам още през първия сезон. Тайрън Хил също не е лош избор за редовния сезон, но Оукли помага много в плейофа срещу Хюстън, а после и в мача с Минесота, а Тайрън Хил - не!
Най-полезни са Джейсън Кид *и Грант Хил, но не струват евтино - заедно са малко над 50 милиона, затова обикновено поне един от двамата играчи го оставям за третия сезон, а другия го взимам на втория.
за сметка на това Марк Прайс е супер евтин тройкаждия и фаладжия - задължително го взимам през втория сезон когато имам между 33 и 36 т. престиж

Аз обаче обикновено не купувам Юинг. Твърде скъп е, и предпочитам Камби или евентуално - Шон Брадли (Джейсън Уилямс не е защитник, а аз винаги гледам да съм със защита на макс). В мача с Хюстън имам Оукли, а "и сам войнът е войн", а центъра ми отстъпва съвсем малко на Олайдложун.

П.С. играта страда от един недостатък, който самият ММ е признавал - не можеш да превърнеш Тим Дънкан, който е тежко крило в център. Освен това някои отбори играят с нестандартна схема (например Хюстън играят с два центъра, а някои отбори - с три крила и два гарда) Уви, такава вариативност би раздула много обема на книгата.

* кажи -речи на всяко второ разклонение те питат купил ли си Джейсън Кид; или дали знаеш как е попаднал в отбора си - чрез драфт или покупка и с кого е бил разменен; къде е по-силен Финикс - в защита и в нападение и пр. Ако вземеш Кид и знаеш правилните отговори свързани с него, може поне до 8 победи да вдигнеш резултата си през редовния сезон. а в мача с Минесота, Джейсън Кид е безценен кадър.

24 Дек 2022 13:35 24 Дек 2022 13:48 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #141234
да, mstoyanov объркал съм се и съм сложил един допълнителен гард, прав си

иначе моят личен отбор е приблизително следният (не гоня идеален вариант, заради отсъствието на Юинг)
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]

1. Камби -з,б -10
2. Кенет Брандън
3. Гран Хил -з,б
4. Чарлз Оукли - з,б
5. Тим Дънкан з,б
6. Дани Менинг - п
7. Джордж Линч - з (ако не съм купил Оукли първият сезон)/ Крис Гатлинг
8. Джон Старкс - з,б
9. Бревин Найт з,б
10. Джейсън Кид з,б
11. Марк Прайс з,б
12. Тирел Брандън/Шърман Дъглас з,п

обикновено още първият сезон намирам едно крило защитник ( Оукли и Джордж Линч) и един гард защитник (най-често е Старкс, но ако се откажа от Оукли купувам Джейсън Кид), един слаб център (обикновено гледам кой е с най-висока защита ) и Робърт Пек заради високата защита. Също така първият сезон обикновено купувам Дани Менинг, защото е един от малкото крила с пробиви
втория сезон ако ми се падне от драфта, задължително взимам Камби, а впоследствие купувам Грант Хил и Марк Прайс. (ако от сделките се паднат Камби и Шариф АБдур Рахим задържам и двамата, а Грант Хил си оставям за третия сезон.)
третия сезон или купувам Бревин Найт и Боби Джаксън; или Бревин Найт и Тим Дънкан; или Боби Джаксън и Тим Дънкан.

в схемата ми винаги има ужасно многто защитници и борци. Стремя се да овлаея защитата, борбата под коша и далечната стрелба, дори ако трябва да жертвам пресата да речем. Накрая обикновено печелят от защитници и борци - кошмарът е мачът срещу Лейкърс където почти на всяко разклонение ми иска лидери. За сметка на това Сан Антонио ги минавам като малка гара. Там просто знам че Робинсън и Дънкан отговарят за всичко, с изключение на падаването където Айвъри Джонсън е по-добър от Дънкан. Реално от тактически избори правя над 20 т. разлика.

примерен вариант
първ сезон - Оукли, Дани Менинг/Дж. Линч, Джон Старкс, Робърт Пек/Шърман Дъглас и един слаб център с висока защита
втори сезон - Камби/Шариф Абдур Рахим или пък и двамата. ако не ми са падне камби купувам Шон Брадли. Ако се падне Камби не купувам Брадли и със спестените пари купувам Грант Хил. Задължително Купувам Марк Прайс вторият сезон
трети сезон - Бревин Найт и Боби Джаксън/Бревин Найт и Тим Дънкан. Грант Хил (ако не съм го купил през вторият сезон) и т.н.
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]

личното ми мнение е, че Майкъл е надценил Юинг за онзи период - лично за мен и Хаким и Дейвид Робинсън бяха много по-добри в периода 1994-1996, * а през 1997 Юинг почти не игра - но това си е неговата книга.

Аз обаче такива скъпи играчи не купувам, стремя се към баланс в отбора, а не към отбор с една звезда.
*Показателно еи, че Хюстън спечели две титли като Олайдлложун имаше безспорни заслуги, а Никс - нито една!

24 Дек 2022 19:30
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #141238
@George-AL Като цяло съм съгласен с теб, но мисля че много надценяваш Шариф. Оценките му са силни, но между цена, заплата и продажба, излиза за общо 23 пари, което е просто много. За същите пари можеш да вземеш 2 - 3 средни играчи и да построиш като цяло по-добър отбор.

Според мен „сделки“ е най-слабото умение по отношение на висок резултат или дори силен отбор.

Пробвай да направиш малко схеми с „бизнес“ или „няма“, като продаваш драфт играчите и взимаш най-много двама лидери. С двама лидери можеш да стигнеш до 90% шанс за победа, като просто спестиш пари и купиш други силни играчи.

Друг интересен играч е Кени Стюърт, като център е слаб, но има няколко други високи оценки, включително защита 10 и бързи атаки 5.

04 Ян 2023 22:53
mitcoiv's Avatar
mitcoiv
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 30
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #141337
Супер изглежда! Благодаря - определено си струва ново изиграване с тази версия!

Инициатива за нова книга-игра от Майкъл Майндкрайм

mitcoivanov.com/bg/

05 Ян 2023 01:21 05 Ян 2023 01:33 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #141339
Споням си, че когато Майндкрайм написа трикове как да победиш бе казал, че единственият играч от драфта който е ценен е Тим Дънкан. Има едно изключиние - Маркъс Камби Лично за мен Камби е по-ценен от Дънкан, без добър център много трудно се стига до успешен финал, а срещу Хюстън добрият център е направо незаменим. Но Шариф АБдурРахим е много ценен, ако искаш да качваш бързи атаки, да не говорим, че има две оценки с 5-ца, трудно може да се сравни с друг от драфта; а няма друг начин да се сдобиеt с Камби и Шариф Абдур Рахим освен чрез сделки-. Също така сделките са много полезни, защото може да продадеш двама играчи и дори да дадеш 2 милиона пак си на печалба. В случая с Камби мога да речем да продам Коуби Брайънт или някой друг играч, за задържа Камби и да съм на печалба.
Като цяло обаче мисля, че драфта трябва да се използва имаш качествени сътезатели, които са много евтини. - Камби, Шариф АБдур Рахим, Дънкан, Бревин Найт, Боби Джаксън

Съгласен съм с Морфи, че Мич Римънд е най-ненужния лидер. Ако имаш Джейсън Кид и Марк Прайс имаш същия ефект -лидер, защитник, тройкаджия, фаладжия - но освен това печелиш много повече победи от Кид и Прайс. Ричмънд е ценен само в един плейофен мач - мисля, че срещу Хюстън. Няма никакъв проблем да биеш и сдвама лидери ако имаш някоя от комбинациите Джейсън Кид-Патрик Юинг, Патрик Юинг - Грант Хил, Грант Хил - Джейсън Кид. Аз се лишавам обикновено от Юинг и играя с двама лидери - Кид и Хил. Ако успея да събера достатъчно точки престиж купувам и Кемп, но това не ми е самоцел. Бизнес или няма не са добър вариант ако оценката ти за публика е 3. А не получаваш чак толкова много пари. Става дума за 6 милиона в единия случай и за 10 - в другия. Това е смешно малка сума, с 10 милиона не можеш да купиш даже качествен център, нито крило-звезда от ранга на Оукли или Хил. за сметка се прецакваш с драфта, където разчиташ на случайноста.

22 Юли 2023 18:53
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #141893
Маркъс Камби и Тим Дънкан са най-силните драфт играчи, въпреки, че Дънкан има висока цена. Двамата също имат най-високите оценки за але-уп, което повишава резултата на края.

След това идват Бревин Найт който е почти Джейсън Кид, и Бен Уолъс, който е един от малкото крила защитници и единственото крило-срендо-ниво с две умения.

Боби Джаксън и Шариф Абдур-Рахим имат същи високи оценки, но е по-изгодно да ги продадеш. (особено Шариф)

Интересно е да се отбележи, че Тим Томас и Лорънс Фъндърбърк имат оценки за атаки през центъра +2, а Стив Неш има завършване с центъра +2. Двойка за тези оценки е сравнително висока оценка.

Ако искаш 15 точки за атаки през центъра, вместо Шариф, по-добре е да вземеш Грант Хил +3, Чарлз Оукли или Шон Кемп +2, Дани Манинг или някое крило от втория драфт +2, силен център (без Кени) +2, слаб център +1, +3 от треньори и още две средни крила или слаби крила с оценка +1. Това е по-добър вариант от колкото да плащаш ужасната заплата на Шариф.

24 Дек 2023 20:18 24 Дек 2023 20:20 от mkstoyanov.
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #142233
newiface.png

Весела Коледа на Всички!

Понеже нямах друга работа, случайно направих графичен интерфейс на Пробив.

Малко по малко се уча и мисля че напредвам, новия вариант е по-красив и функционален от скучните таблици.

Приятна игра и наздраве!

Книги-игри за браузър

ПП: Добавил съм и варианти с допълнителни играчи ... що пък не.
Прикачени файлове:
newiface.png
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ringlas, Efix7, Monevwww, George-AL

25 Дек 2023 11:52
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1479
Topic Author
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #142235

mkstoyanov писа:
newiface.png
Малко по малко се уча и мисля че напредвам, новия вариант е по-красив и функционален от скучните таблици.

Определено е по-добър интерфейс това.

Ако се чувстваш подготвен да преминеш на следващото ниво с по-сложен футболен симулатор, пиши ми.

Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2024
"Вълшебен зар" 2018-2022, "Зар и петле" 2023
Автор - 25 книги (13 издадени)
Редактор - списание АГАМОР

04 Ян 2024 21:28 04 Ян 2024 21:33 от mitcoiv.
mitcoiv's Avatar
mitcoiv
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 30
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #142272
Поздравления за графичния интерфейс - пожелавам ти да се вдъхновиш за версия 2.0 идния декември!

Днес отбелязвам 25 години откакто си купих книгата и минавам да споделя в темата (както се случва по това време в последните години), че май няма на кой друг да се похваля за това... хахах : )

Инициатива за нова книга-игра от Майкъл Майндкрайм

mitcoivanov.com/bg/
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Etom

10 Фев 2024 02:55 10 Фев 2024 03:19 от George-AL.
George-AL's Avatar
George-AL
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #142381
canvas50.png
canvas17_2024-02-10.png
Поздравления за интерфейса. Много ми харесва.
Одобрявам, че си добавил допълнителни играчи, това прави играта по-вариетивна. Хубаво си се сетил, да вмъкнеш някои от играчите от минали броеве като Мики Котън, Лесли Тейлър, Димембе Мутомбо. Винаги много съм съжалявал, че няма как да "пренесеш" играчите от предния сезон например Рони Шейкъли или Алонзо Морнинг. А в случая с Марк Прайс рязко му падат и уменията, и цената в Пробивът спрямо Демоните...все пак сме 1997. Също така винаги съм съжалявал, че в драфта няма как да се докопам до имена като Кевин Гарнет, Кеит ван Хорн, Рей Алън, Антонио МакДайс, Алън Айверсън,Антоан Уолкър които в истинския свят си бяха в драфга. Намирам разширениетот за супер добро и те поздравявам. Бих се радвал ако в бъдеща версия добавиш и още имена. Намирам за оригинално, че като изчерпиш парите веднага ти излиза надпис в Италик, че не можеш да купиш играча - например Джейсън Кид струва 22 милиона оставаш с 21 и не можеш да го купиш. Намерил си и оригинален подход за трансферите.
Графиката е супер, само една дребна заблежка - измъчих се докато намеря къде са парите и годишните приходи, а те са важни за доброто планиране. Може ли лекок да увеличиш шрифта им? Благодаря.

П.С. Взех си Мутомбо, Мики Когън и Крис Мълин и Тони Грейс. Много е феерично. Обаче ми се струва ужасно несправедливо, че на Лесли Тейлър не си сложиш никакъв споциалитет, а на Котън има. Можеше поне тройкаджия или фаладжия да го направиш.. В предните две игри той е съвсем малко по-слаб от Котън.
П.П.С. С Грант Хил, Оукли и Старкс направо размазаха конкуренцията. Първият път взет и Тим Дънкан и Джейсън Кид, обаче при второто разиграване бях издугал парите за Мутомбо и Крис Мълин и нямаше как да взема Дънкан и Кид. Не съжалявам обаче

Прикачени файлове:
canvas17_2024-02-10.png
canvas50.png
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, mkstoyanov

10 Май 2024 04:21
mkstoyanov
Трошача
Трошача
Скрий Още
Пробив в NBA – Майкъл Майндкрайм #142542
@George-AL Извинявай че чак сега отговарям, но не съм достатъчно активен и не следя.

Алонзо ще бъде добавен в следващата версия, заедно с Рони Шейкъли, Глен Райс и Дерек Колмън. Може и още някой да дойде, но не мога да взема целия НБА.

Прав си за Айверсън, трябваше да го направя драфт-играч. Като гледам стара статистика и информация, правя грешки.

По-големия въпрос е че има 3 състава: оригинални, допълнителни и звезди. При допълнителните играчи съм се опитал да запазя до някъде баланса,
на пример, Шакил е единствения добавен лидер и е много силен в нападение, но слаб в защита. При игра с всички звезди, баланс няма и не може да има.

Ако сложа Айверсън и други в драфта, и то на разумни цени, ще трябва сериозно да си помисля за баланса, умението "късмет" ще стане прекалено силно. Мога на другите умения да сложа още бонуси (пари или престиж), но пък играта ще стане по-лесна ...

За шрифта парите и приходите, да ти кажа чесно, още се уча. Аз съм професионален програмист, но пиша програми за математически изчисления,
с графика и шрифт се занимавам на пълно аматьорско ниво. Виж на кой браузър си, шрифта на Пърлена Лисица (Firefox) е нарочно по-малък от колкото на Метъла (Chrome). Проблема е че при лисана буквите са малко по-разчекнати и дълги имена, като "тройкаджии", "обикновена комбинация" и "Шариф Абдур-Рахим" не се вписват в линиите на игрището. От друга страна, ако някои букви и цифри са по-големи, то много ще се набива на очи. По принцип, всички браузъри поддържат уголемяване, тоест можеш да си разшириш игрището или с пръсти на телефон/таблет или с контрол (Ctrl) и колелото на мишката. Ще помисля по въпроса, дали мога да направя нещо по-хитро.

Не разбирам какво искаш да кажеш за Котън и Тейлър. Мики Котън има оценка "завършване с центъра" на равно с Шон Брадли и Джейсън Уилиямс,
но защитата му е едва на нивото на слабия Кенет Брандън. Лесли Тейлър има оценка "далечна стрелба" на нивото на тройкаджиите Дана Барос и Брент Прайс, защита колкото защитниците Дерек Харпър и Щърман Дъглас. Тейлър излиза по-близо до среден играч, освен че няма умение, но Котън също няма. Единственият проблем при гардовете е, че има много добри играчи и е трудно слаб играч да се вреди, а в центъра винаги има поне един слаб.

Страницата с играта е в публична кофа на амазон, тоест всеки може да си вземе файловете. Играта върви изцяло на твоята машина, можеш спокойно да си изтеглиш файловете и да си играеш офф-лайн, или да си преправиш играта на каквото си изкаш, стига да знаеш Кафе-Скрипт (JavaScript). Кода е малко объркан, беше ми първия проект на Кафе-Скрипт, първо един интерфейс после друг, стана малко бъркотия, но няма нищо скрито. Пък и да не знаеш Кафе, в game_roster.js и функция "function set_expand_roster" можеш да лесно да добавиш или промениш играчи, не е трудно. Драфта не може да променяш, там е по-сложно и трябва да бъркаш в няколко файла.

• 1
  • ...
  • 13
  • 14
  • 15
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
Форум
/
Книги-игри
/
За заглавията от първата вълна
/
Майкъл Майндкрайм
/
Time to create page: 0.221 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Какво четеш / прочете последно? А как го намираш? (508 Мнения)
    • в Общи приказки / Литература
    • от Count Monte Kristo
    • Yesterday 11:37
    • Пълен списък книги-игри - Нова Вълна (209 Мнения)
    • в Книги-игри / За книгите-игри
    • от Вилорп
    • 17 Юни 2025 15:20
    • Дигитализирани заглавия (36 Мнения)
    • в Работилница / Дигитализиране
    • от ringlas
    • 16 Юни 2025 21:47

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg

Общи условия на ползване

Декларация за поверителност