Мисля, че си съвсем изперкал, Пешка.
По отношение на парите, които си дал на Никсата за Инициативата - който е вътре, вътре е и простотии няма да правим, макар че вие срещу нас достатъчно направихте. Но с кеф бих ти върнал парите с лихвите, понеже ми е неприятно поведението ти. Та, ако размислиш и решиш, че с плачковци, клакьори и големи добрутровци не искаш да си имаш работа, просто се обади на Никсата да ти върнем парите, та да си ги вложиш в нещо по-смислено.
Ронин, дето иска да се обзаложи, че ще се изложа с новата си книга-игра... ако имаш пари за губене, пич, давай да се обзалагаме. Предложи условия и сума, която си готов да загубиш, после аз ще ти кажа какъв коефициент ще ти дам.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Буквално ми е през оная работа дали ще получа копие от книжката, 15-те си лева обратно или нито едно от двете. Решил съм да изразя протеста си срещу действията на ММ по някакъв начин - направил съм го. Не разбирам защо трябва това да се обвързва с мъжка дума, чест, престиж или т.н.т.Това ми бият на абсолютни глупости, инициативата вече я има, знаехте какво пише Майкъл по форума още от миналата година преди да започне инициативата. Аз не бих се оттеглил най-малкото защото съм мъж и си държа на думата, както казва един приятел затва сме мъже, за да не си цепим думата на две. Какво е тва, участвам, не участвам, дал си вече парите, са изведнъж дай си ми ги обратно щот не ми харесва кво си писал. Ами ако си купя книга от някой на борсата по същата логика, мога да си поискам парите обратно, щото не ми е харесала.
А и каквото и да пише някой по форума или както и да се държи, това не може да промени факта че има талант.
Аз пък сега научавам за такива срокове и инициативи. Също бих искал да се сдобия с новото творение на Майндкрайм, което без съмнение ще е нещо велико и не правено до сега. А пък от караници до сега не съм видял да излезе нещо хубаво.
Уверявам те, като извършител на действието, би трябвало да знам каква е мотивацията ми. И то доста по-добре от теб.Не смятам, че отказването от инициативата е проява на някакъв протест.
Да, мога да си сменя пола, религията и сексуалната ориентация, но няма да го направя. Човек не е статичен, променя си гледната точка. По отношение на инициативата, винаги съм бил на ръба - участвал съм с минимална вноска. Ако толкова сържах на нея, щях да вляза с повече.както сега се отказваш от инициативата, така може да се откажеш от всичко за което някога уж си се борил
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas