Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ами, аз пък участвам. След като ми разясниха, че отказването е осмия смъртен грях, страх ме е да си дам банковата сметка. Че после - цяла вечност в чистилището!
Това е лишено от смисъл изказване. Нито аз, нито организаторите ще сме доволни, ако запазим парите ти и не ти дадем книга. В същото време демонстрацията на непукизъм мен лично ме дразни.Най-добре не ми давайте нищо, за да сте доволни всички.
Pe6ka_S_Mnenie може би някакси е пропуснал, че Анардил ще бъде човекът, на когото основно ще разчитам за редакции и корекции в новата си книга-игра. Дори само заради това, че се запознах с него, си струваше времето, прекарано на този форум.
Това е прясна глупост от съседната тема за инициативата на Ксенокс за книга-игра за Калоян. Хора като Майкъл имат най-малкото още един избор - да отделят малка част от спестяванията си, за да си издадат сами книжката, после да отделят още една малка част, за да постигнат добра реклама и книжката да стигне до повече хора. А хора като Уейн нямат избора на Майкъл, понеже са опропастили достатъчно името си, за да не могат да съберат и половината от парите за Майкъл. Та, днес това ме кара да си припомням възклицанието на Моканина: "Боже, колко мъка има по този свят, Боже!" В друг ден може да ме накара да отвърна.Иначе аз наистина не желая да си имам каквато и да е работа с инициативи (иначе отдавна щях). Защото поначало смятам, че са изключително временно решение, което касае много малко хора и не е от съществена полза за бъдещето на жанра - за разлика от нормалното издаване и дистрибуция, което единствено може да развие реален КИ пазар, и то с много късмет, находчивост и усърдие. Но аз мога да избирам. За хората, които не могат (като Майкъл), инициативата е единственият начин - и, разбира се, е много по-добре от нищо.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas