• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Оттегляне от Инициативата

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 11
14 Юни 2012 17:06
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 116
Оттегляне от Инициативата #56947
Абе, що верно не си го поканите Уейн на форума на инициативата, м? Да "ръмжи като мечка на синджир" и да забавлява хората (упс, това някой го беше казал) :mrgreen: ? Тук потребителите си го "осоляват" доволно, като месо в каче за зимата. :mrgreen: Няма нужда от вносна критика.

Уейн това, Уейн онова, да рече човек че ви дължи пари, или ,че сте бивши гаджета. Честно.

Още повече, на съответния форум ще има място за справедливо отношение в лицето на Никсата като админ. ;)

"Много се размножихме..."

- Гадняр към Главния Гадняр в един филм.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

14 Юни 2012 17:25
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 487
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #56950
Мислех да поканим хора, които могат да бъдат полезни за дискусиите. Например Торо.
После видях колко бързо замряха дискусиите и осъзнах, че хората не искат да ми дават акъл, просто се надяват да дам най-доброто от себе си и си чакат продукта.
Форумът просто е неактивен в момента.

От Никсата и МиткоИв зависи дали ще пускат новини. Аз няма да пиша редовно нито в блога, нито във форума към него. Ще си пиша книгата. Когато стане ясно кой ще прави илюстрациите, организаторите ще го съобщят или аз ще пусна материал - в зависимост от ситуацията. Когато има корица и илюстрации, ако решим да ги покажем, ще ги покажем. Ако решим, че искаме тръпка за премиерата, ще ги скрием до премиерата.

Пак житейска незрялост на човек от управата забелязвам. Не ме кефи да си имам мечка на синджир да ми ръмжи, не смятам и че Уейн е толкова тъп да се набие на форум, където ще бъде презиран и осмиван. Така че дори онзи форум да беше много активен, пак нямаше да има място за Уейн на него.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

14 Юни 2012 17:58
Ейдриън Уейн's Avatar
Ейдриън Уейн
User is blocked
User is blocked
Скрий Още
Получени "Благодаря": 82
Оттегляне от Инициативата #56955
Ех, как ме спря насред крачката, тъкмо бях тръгнал да се регвам най-сетне. :D

Може да оставим за когато почнеш книгата.

П.П.: Мишо, може би си забравил, но идеята за отделен личен твой форум/блог за първи път споменах аз - на онази паметна наша августовска среща. :) И идеята ми беше точно да си имаш свое местенце, на което да можеш да си пишеш каквото искаш, за когото си искаш. Радвам се, че така и стана - макар и то явно по никакъв начин да не може да замени тукашния форум за теб. Въпреки всички неудобства тук.

14 Юни 2012 18:10
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Оттегляне от Инициативата #56959
Ей, Уейн, сега остана да кажеш, че и Инициативата е твоя идея и, че ако не си бил ти да провокираш Мишо с Асасините 1, нямаше да я има и нея. Не че би ме изненадал и с такова твърдение.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

14 Юни 2012 18:14
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Оттегляне от Инициативата #56962
Добре добре, ако Уейн няма да се отказва и той от Инициативата, викам да продължите във Флуд. Не. Чакай. Уейн не участва в Инициативата. :dry:

14 Юни 2012 18:21
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #56967
Идеята нямаше нищо общо с Инициативата. Идеята му беше да се опитам да разцепя аудиторията на този форум на две, създавайки алтернативен форум. Идеята му беше наивна, да си ги премерим. Може би защото ми е много малък и достатъчно силни микроскопи за него няма открити, но отказах.

Идеята му не беше опасна за обществото на любителите на книги-игри, понеже нямаше как то да бъде разцепено, дори ако бях решил да приема предизвикателството. Но можеше да бъде опасна, а той нямаше как да знае, че не е.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

14 Юни 2012 18:22
vanio_l
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Оттегляне от Инициативата #56968
А, що пък да не се е намърдал и той под прикритие ;-)

14 Юни 2012 18:25
Pe6ka_S_Mnenie's Avatar
Pe6ka_S_Mnenie
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Оттегляне от Инициативата #56969
Глупости, алтернативен форум на knigi-igri.com има от край време, ако и форума на инициативата да е "затворено общество" и там са поне 100 човека. Откакто ги има и трите форума не са мръднали и на йота, ако питате мен, все едни и същи хора.

14 Юни 2012 18:45
atanasoff_87
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Оттегляне от Инициативата #56973
Хора, аз от скоро съм във форума и следя нещата и това, което става е типично по български. Направили сте много хубава инициатива, с която да възродите този жанр, с който някои от нас са израснали. Виждам една злоба и едно мрънкане, което дори и да исках, не мога да остана безучастен към него. Харесвам Майкъл, както и Уейн и не мога да разбера защо не си обединят усилията, за да ни зарадват с една хубава книга, ами трябва да се плюят и обиждат? Както се казва големи хора, а акъл като на деца. Нека да се обсъдят нещата и да се намери решение, а не по- този грозен начин. Благодаря.

14 Юни 2012 19:10
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Оттегляне от Инициативата #56979

Pe6ka_S_Mnenie писа: писа:
Откакто ги има и трите форума не са мръднали и на йота, ако питате мен, все едни и същи хора.

Е форумът на Инициативата логично няма как да "мръдне", все пак е само за участници. Не му е и идеята да се регистрират нови хора там.

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.

14 Юни 2012 19:22
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #56981
atanasoff_87, достатъчно е да осмислиш поне малко от нещата, които съм написал по темата, за да разбереш защо никога не би ми хрумнало да имам нещо общо с човек като него. Разбира се, когато определяш мненията ми като "плюене", това не ми допада особено. Но приемам, че на този форум има всякакви хора и не всички могат да ме разберат. Наивно е всичко, което си написал в това кратко мнение. Ако моят акъл е като на дете, а твоят като на зрял човек, честито, очакват те големи успехи в живота, стига само да се фокусираш върху нещо определено.

Не е до хората, а е до вложените усилия. Затова нищо не мърда, а не защото хората са еднакви навсякъде. Просто никъде не им се предлага нещо хубаво.

Дразня се, когато хора употребяват израза "типично по български", както и когато ми се изтърси някой на интервю, и понеже работя в американска фирма ми каже, че не иска да работи в българска компания, писнало му било от простащина. Такива изказвания показват невежество, а иначе кол-центрове вече има доста, великият западен мениджмънт озари и българските земи с мощта си. Хората там мислят за вас, фирми като Макноналдс имат нужда от вашите таланти. И проповядват точно да се разбираме и да се уговаряме, пък като не срещнат разбрани хора, бомбардират я Кабул, я Белград. Но докато с промиване на мозъци се получава, няма защо да развалят пейзажа с кратери.

Hater

14 Юни 2012 20:08
SatanicSlayer's Avatar
SatanicSlayer
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 183
Оттегляне от Инициативата #56984
Всяко ново мнение, което не е по темата отива в флууда.

Мнението на Vanio_1 е преместено тук viewtopic.php?f=61&t=13&start=1020#p56983

Избери своето приключение

14 Юни 2012 22:58
atanasoff_87
Трошача
Трошача
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Оттегляне от Инициативата #57001
Извинявай много, но не съм нападал никой и не съм използвал имена или псевдоними. Тъй като това е форум, мисля че не съм сгрешил като съм написал мнение, което цели да обедини писатели като Уейн и Майкъл да направят нещо хубаво за нас, крайните потребители. Не съм имал желание да обидя някого или да се меся в някакви спорове. Другото, което е благодаря, че засегна глобалният проблем, но едва ли тези твои мисли са за този форум. Ако съм засегнал някого се извинявам. Пак казвам идеята ми беше, че е по- добре да се обединят добрите писатели в полза на малкото останали фенове на тези книги. Съжалявам, ако си ме разбрал погрешно.

15 Юни 2012 00:03
invincible
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 3
Оттегляне от Инициативата #57008
Атанасов, не се извинявай. Просто разполагаш с около 1% от информацията за отношенията между авторите, ние тук сме наясно, че това е така (щом си чисто нов наоколо). Дано и Майкъл ти прости неведението. 8-)

<!-- w --> www.cherepov.free.bg <!-- w -->
... e=youtu.be

15 Юни 2012 00:43
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Topic Author
Оттегляне от Инициативата #57019
Ако 87 е набор, 25 години не е незряла възраст и не е добре човек на толкова години да приказва празни приказки. Също така не е добре да не осъзнава грешките си, когато му се обяснява. Идеята ми е, че е тъпо да идваш тук анонимен и с летящ старт да раздаваш определения за държанието ми и да ми даваш съвети.

Човек се извинява, когато осъзнава грешка и иска да я поправи. Когато започва с този лаф, само за да се прави на интересен, банално е и е долнопробно. Пък и не е вярно онова, което следва веднага след лафа:

Извинявай много, но не съм нападал никой...

За да не съм голословен:

Виждам една злоба и едно мрънкане...

...да се плюят и обиждат.

...големи хора, а акъл като на деца.

Човек започва да дава идеи когато е натрупал сериозна компетентност в нещо, или когато има някакъв талант. Иначе, гледа да се учи и да се труди. Много неща трябва да усвоиш и да осъзнаеш, преди да си готов да даваш идеи. Тази не беше от разумните: "по- добре да се обединят добрите писатели в полза на малкото останали фенове на тези книги". Хем съм просто автор на книги-игри, а не писател (за разлика от великодушния към невежеството ти invincible, на когото мацките му се лепяха като мухи на мед на панаира), хем не ми хрумва къде би било уместно да сложа думата "добър" в комбинация с Уейн и да не е сарказъм.

Hater

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • ...
  • 11
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 11
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Time to create page: 0.073 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Кой какво слуша в момента (1001 Мнения)
    • в Общи приказки / Музика
    • от Efix7
    • Today 19:43
    • Пъстра Никса 2022 (2 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от turbobobi
    • Today 09:57
    • Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00

За контакти