Аз онемявам след това признание. Но разбирам защо подобно мнение би могло да се хареса на определен тип хора. Чудесно става за оправдание защо други постигат успехи, а те си остават на дъното.сигурен съм и в това, че на някои хора просто им е заложено да пишат по-добре. или поне им е заложено да пишат по-добре в определен стил и по определен начин.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
(не съм казал, че всяко бразилче ще стане великолепен плеймейкър в Германия. казах, че като му е заложено да е плеймекър ще си стане такъв, не защото е играл от малък по улиците, а защото му е в кръвта. и по някакво съвпадение пак в Бразилия се появяват по-често едни такива технични играчи, а в Германия - по-рядко)
Не, Никса. Сега трябва да ми кажеш случайна ли е промяната в стила на Германия или просто съвпада с навлизането на не-германаски елементи. И няма ли да се промени дори повече, ако тези елементи започнат да преобладават.
С риск да разводня интелектуалната ви дискусия дръзвам да задам един (сигурно много тъп за някои) въпрос към двамата изтъкнати автори и познавачи на футбола, живота и всичко останало.
На какво се дължи интересната реакция (или липса на такава) на Бодо Илгнер в тази ситуация: ??? Генетично заложено ли му е да стои и да гледа безпомощно полета на кълбото към мрежата му, или са пропуснали да го научат, че един вратар от време на време трябва и да се движи? А може би е нещо трето, а?
Ако обърнеш малко повече внимание на ситуацията, ще забележиш, че вратарят се движи. И именно това неправилно движение помага на Стоичков да вкара само с насочване....или са пропуснали да го научат, че един вратар от време на време трябва и да се движи?
и кво сега? приключихме?
Предавам се. Няма смисъл. Записвам си в дневника в твоята графа кодова дума "твърдоглав" и "извъртащ се" и си увеличавам точките за "недоумение" с 3 )))
Спамер (spammer) – участник, ползващ чужди и дори свои теми за реклама, презентация на сайт, продукт или някоя своя “овча мисъл”;
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas