ВГ, ми това точно на практика вече го имаш имплементирано в самата система. Решението дали да проведеш физическа или духовна битка често може да ти струва живота.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Цели 18 умения, но пределно проста бойна система. Защо :Ще има най-различни такива избори от всякакъв вид, особено когато се намесят и възможностите край избираемите 6 профила и 18 умения на Валенс.
Валенс е твой, но светът на Валенс не е? Как така?! Може да не харесваш двете книги за вампирите и "Убийство в Белскейд", но описанието на света на Валенс в "Олтарът" не е ли и на двама ви с Блонд?Валенс си е мой и ще си го пипам където и както искам. Светът на Боби не е добър и е само една от многото слабости на неговите продължения. За моите е НЕприемлив.
1. За тебе може и да са стари. За 95% от читателите няма да са. А за мен "старото" е просто анонс или промо. Който не трябва да се "рециклира", а да се осъществи.
2. Валенс си е мой и ще си го пипам където и както искам. Светът на Боби не е добър и е само една от многото слабости на неговите продължения. За моите е НЕприемлив.
3. Съгласен, на мен даже ми беше любимата. Това не и пречи, като погледнем назад сега, да видим, че е с типичния разпокъсан към липсващ сюжет, съставен от необяснени кръпки и пълнеж. (Както и липсваща система. ) Иначе бива, жалко че следващите продължения са огромни стъпки надолу (всяко следващо все повече).
4. Хами, няма ли други КИта с 2 зара, че при мен си дошъл? Ако го намирах за ЧАК такъв проблем, винаги мога да сменя 2та зара с таблица числа. Иначе съм съгласен, че са гадно изкривени, гадовете. Ше видим.
4+ Дали току що не ме предупреди с назидателен тон какво прави МОЯ герой, или просто така ми се стори? Дори да оставим това настрана, независимо от предпочитанията и угризенията на Валенс, всяко морално сиво решение СЕ отразява автоматично на Духовната му сила. Безмилостна логика.
Защото Валенс е мой герой.Защо вместо това не направиш друг герой подобен на Валенс на който му се случват подобни истории, само че в реалният свят, в средновековна Европа? Така хем няма да има преиздадена стара книга, хем ще е нещо подобно.
Има много и на всички ви мрънкам. 2 зара са полу-безсмислено нещо. проблемът е във вероятностите и е проблем, който всеки дизайнер осъзнава. 2 зара се използват за емулиране на точно определен тип случайност. И това много рядко е бойна система.
При показатели от 0 до 3 два зара са ужасно много. При 1 зар бонусът от 0 до 3 пак е нисък. Защо не направиш качествата на героя и шанса равностойни - един зар, шест нива на енергия с бонус от 0 до 5.
1 зар обаче е малко
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas