• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Други нови книги-игри
/
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
20 Юни 2020 20:40
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 762
Topic Author
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135862
Отварям тема за ревюта и мнения за събраното и обновено издание на Торнадото.
Отново благодарности на всички, които подкрепиха инициативата.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, Mindcrime, kiril_ps, MurderInc

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

21 Юни 2020 18:31
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 800
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135871
Не знам на кого трябва да благодаря за оформлението на твърдокоричното издание, но летвата бе вдигната изключително високо. Браво!
Истинско удоволствие ми доставя само да я държа и да я разгръщам. Като качество веднага го асоциирам с Rider of the black sun.

knigi-igri.bg/shop/
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, Mindcrime, ze BG

21 Юни 2020 18:34
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135872
Оформлението си е изцяло заслуга на Вилорп и Артлайн.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Mindcrime

22 Юни 2020 21:19 22 Юни 2020 21:22 от Armitage.
Armitage
Асасин
Асасин
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135896
Искам да помоля Al Toro ако е възможно да качи някъде за свободен достъп дневниците, за да могат да се принтират.

EDIT: Намерих ги...

Прикаченият файл е скрит за гости.
Моля влезте в системата или се регистрирайте, за да получите достъп.

Този пост съдържа прикачени файлове.
Моля, влезте в системата, за да ги достъпите.

22 Юни 2020 22:26
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2007
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135900
На www.LegacyOfKreya.com качваме дневниците на всички книги-игри, стига издателите да са ни ги дали - т.е. на повечето от новата вълна ги има там.

23 Юни 2020 11:22
nixata's Avatar
nixata
Магьосник
Магьосник
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1273
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135902
Вчера си взех моята бройка с твърда корица. Оформлението на изданието е много добро. Джобчетата за дневниците са супер, както и двете цветни лентички за отбелязване (хубаво, е, че се ползват добрите практики от западните кисктартър издания). Поздравления за екипа отговорен за това луксозно издание.

П.П. Кире, не съм убеден, че е изданието е по-добро от това на Rider of the Black sun, там все пак имаше диск с музика и други благини, които се събираха в картонена кутия, но да - това определено е най-луксозното издание на книга-игра в България (изключвам приказките-игри).

I've seen 'em come; I've watched 'em go,
Watched 'em rise, witnessed it and watched 'em blow.
Watched 'em all blossom and watched 'em grow.

It's all the same shit all across the globe.
I just sit back and watch the show.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, Асен, ze BG, Monevwww

28 Юни 2020 13:50
Anardil
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
Получени "Благодаря": 59
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #135992
"На седем и половина милиона светлинни години от бойното поле една друга планета, наречена Земя, ликуваше."

Прочитайки горното изречение, си припомних как тази грешка ми беше направила впечатление, още когато като десетгодишен, приключих с историята за първи път. Жалко, че никой не е я видял.

02 Авг 2020 17:04
Monevwww's Avatar
Monevwww
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Topic Author
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #136330
Да направя сефтето с ревю :)
Вече мина достатъчно време да съм забравил повече работи от плейтестовете и от разиграванията, та седнах да изкарам един приятен неделен следобед с ТОРНАДО 6. Всички истории се базират на това как да подбереш екипировката си и да се ориентираш по картата. Като подборът на екипировката е доста труден и не става толкова лесно! Накратко за сюжета - Земята среща извънземна цивилизация - амазонки и веднага влиза във война с тях, имаме 6-тима командоси и ние трябва да ги ръководим в 3 отделни мисии.
Играта се базира на това, каква екипировка и кой командос ще изпратиш на мисия, като има и известна доза шанс (е някои командоси и с шанс не са подходящи за позиции). Да кажа за новите неща! ТОРО доста добре си е поиграл и е пипнал заедно с Майкъл, където трябва.
В първата мисия има нов показател - ВРЕМЕ, който разчупва нещата и може пак да се постигне отлична оценка, дори да не се преследва максимални унищожения с минимални муниции. Във втората мисия има също няколко допълнителни екстри, които разчупват играта. Третата мисия - ами тук е изненадата - имаме 2 възможности за 3-та мисия - или старият вариант да унищожим планетата на амазонките или изцяло новата история от ТОРО, където чрез която ще ги принудим да сключат мир. За да се види, коя от двете ще играете, до се минава през кратка мини-история (интерлюдия 2).
Въобще ТОРНАДО 6 предоставя носталгични елементи от 90-те, осъвременени и доста интересни!
Айде чакам коментари!

31 Авг 2020 14:40
Вилорп's Avatar
Вилорп
Premium Member
Premium Member
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1104
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #136384
Т.О.Р.Н.А.Д.О. 6 или книгата която не може да излезе сега

По новата утвърдена оценка за книги игри:
Оформление
Настоящето описание се базира на твърдокоричната версия ексклузивна за тази инициатива.*
Като начало още като ти попадне в ръцете има „Уау“ ефект. Форматът В5 е 70х100/16 или 175х250, размер осезаемо по-голям от масовите книжки в канцеларски формат. Обемът също изглежда внушително. Самата илюстрация на корицата е в комиксов стил и не ми допада особено**, детайли има само в главните персонажи, а другите са оставени не особено довършени, самия фон пък е оставен основно на въображението и е по-скоро загатнат отколкото разработен. Заглавката ме кефи, седи някак космическо, всъщност най-космическото от цялата корица. Цялостното усещане от нея е такова, че хората които са я правели са искали да ги кефи, не толкова да „продава“.
Отваряме и отново имаме Уау. Цветните форзаци с джобчета в които освен дневници за многократна употреба има и книгоразделител пушка. Илюстрацията на форзаците е тази използвана за корицата на първата Мегаигра и играе по носталгичната струна на феновете. Книгата има две ласета (текстилни отбелязки) избрани в цветовете на корицата - жълто и червено. Всички полета на книгата са обградени от „хай-тек“ рамки, които от своя страна отбелязват и различните части от книгата подобно на речник или енциклопедия. В ъглите има „зарове“ също издържани в космически стил, а обема на самата книга е достатъчен, за да могат да се ползват с покойно с разлистването ѝ. В дъното на страницата колонцифрата е разположена до бар който се пълни колкото по-напред си в самата книга, а при самите цифри са добавени знак за % което е интересна заигравка особено като надхвърлиш 100%.
Илюстрациите в книгата са много! Наистина много. Не са върха на сладоледа, но има по една за портрет на всяко торнадо. всички оръжия и боеприпаси също си имат собствена илюстрация и отделно то това има такива на цяла страница за доста от ключовите или интересни случки в книгата. Тук отбелязвам присъствието и на илюстрацията за смърт, която представлява каска на торнадо с дупка в нея.
Като недостатък мога да посоча малките бели полета изядени допълнително то рамките, които си личат особено ярко при илюстрациите на цяла страница която стига почти до ръба на книгата.
Литература
Няма какво да се лъжем, литературата определено не е силната страна на този сборник. Също така изрази като „време е да провериш щастието си, като хвърлиш зар“ или „разстояние от милиони светлинни години“ показва***, че и навремето щат редактор е присъствал само в издателското каре. В началото е публикуван разказът „Принципи на оцеляване“, който също не блести с литература и идеи, но до известна степен те хвърля във филма и поне сцената с майката и сега ми се стори силна.
Колкото до сюжета... силно е да кажем, че има такъв. Земята е нападната ти и аверите отивате на „уан мен арми“ мисия и я спасявате. Цялата войска на земята се състои от 2000 души. Има космически бойни кораби преди още Марс да е усвоен. На някой му трябва мъжко и женско ДНК, за да направи клонинг. Безумия си има, макар и не чак толкова колкото в „Нощна смяна“ или дразнещи като в „Тервел“.
Игра
Ами всъщност тук е основната сила на изданието и то не толкова в минаването на самите мисии колкото в гонене на най-доброто постижение и резултат. Основната част от „играта“ се състой в това да си екипираш достатъчно добре човечетата и после ги пускаш да видиш как ще се справят като проверяваш дали имат достатъчно и от нужните муниции по избрания маршрут. Ако обичате да гоните висок резултат значи това е точно за вас.
Кефометър
Ами какво да кажа, това не е моята игра. Първата мисия я минах от първия път с малко над минимума искани точки. Другите си ги спомнях смътно и избегнах заложените капани. В новата мисия на Торо рестартнах веднъж и поразлистих колкото да видя голата амазонка и другите две дето се натискаха.
та повече се изкефих на самото издание отколкото на съдържанието му.

Оформление ★★★★✯ 4,5/5
Литература ★☆☆☆☆ 1/5
Игра ★★★★☆ 4/5
Кефометър ★★★✯☆ 3,5/5

*Синята корица с никсата ме кефи повече, макар че не бе одобрена дори за алтернативен печат.
**Някой беше казал, че корицата е откровена и съвсем точно показва какво ще намериш вътре в самата книга.
***В няколко думи от автора си е казано в прав текст че в Мега „редактор“ е било мръсна дума.
★☆✯

Цвят за модериране
Линк към каталога с дигитализирани книги
knigi-igri.bg/forums/digital-gamebooks/4...italni-proizvedeniya - нови книги
Следните потребител(и) изказаха благодарност: harlequin, Monevwww

30 Сеп 2020 10:48
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1115
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #136500

Вилорп писа: писа:
*Синята корица с никсата ме кефи повече, макар че не бе одобрена дори за алтернативен печат.

Редактор - 21 произведения
Автор - 17 книги (6 издадени)
Дигитализатор - 32 iPDF книги-игри
Организатор - "Вълшебен зар" 2018-2022
Популяризатор - "Панаир на книгата" 2019-2022

22 Мар 2021 11:41
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #137685
Някой успял ли е да изиграе "Косвени жертви" на Ал Торо успешно?

22 Мар 2021 13:37
Rahvin's Avatar
Rahvin
Свръхразум
Свръхразум
Скрий Още
Получени "Благодаря": 585
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #137686
Ако някой е успял, сигурно е било в паралелна реалност.....

Във време, когато родният ни книжен пазар е узурпиран от пълчища бездарни занаятчии, готови на всичко, за да задоволят и най-ниските масови вкусове, Той не грачи в...

22 Мар 2021 14:32 22 Мар 2021 15:25 от Ал Торо.
Ал Торо's Avatar
Ал Торо
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2007
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #137687
Хайде, предизвикателство тогава за форумната общност и който друг реши да се включи - който опише най-доброто разиграване (най-висок брой точки) до края на април месец ще получи безплатно бройка с автограф от новото издание на "Котарака и Черният нарцис" с безплатна доставка в рамките на страната (срокът се удължава до излизането на новото издание, ако не излезе дотогава, а ако не излезе в рамките на полугодието, наградата се трансформира в парична - 300 лв., но отсега казвам, че това е малко вероятно).

Разиграването трябва да е по правилата, да включва само възможните за мисията герои, да не експлоатира счупени препратки и подобни (ако има такива - не ми е известно) и при равенство в точките ще се гледа кой е имал по-високи шансове за проверките (има значение кой герой къде е бил). Отделно от това може да приемете, че имате "късмет" и ви се пада каквото искате при хвърлянията, но посочвайте какъв зар ви трябва за успех в дадена проверка, например "успявам при проверка за Атлетичност (3) и Бързина (4) - трябва ми да хвърля 5". Т.е. решение с 91 точки с огромен късмет бие решение с 90 точки без нуждата от такъв. Естествено, не може да приемате, че хвърляте седмици със заровете...

Ако разиграването включва решаването на логическата загадка, трябва да бъде описана валидна логика за нейното решаване. Отговорите можете да публикувате тук, или да изпращате на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., ако не искате да "преписват" от вас или по какъвто и да е друг канал, в която да ги получа и разбера - трябва да се опише пълно, недвусмислено и достатъчно ясно през кои епизоди се минава, каква е екипировката и т.н., за да може да се проследи дали е вярно разиграването. Не е нужно да се описва разиграването на Интерлюдия 2.

Ако пристигнат две равностойни решения, печели това, което е пристигнало по-рано.

С изпращане на решения, участниците се съгласяват да публикувам тях или откъси от тях където преценя (+ добронамерена редакция, ако е нужна, за прегледност), например онлайн или в следващ брой на "Списание за книги-игри", ако от ред. екипа на списанието имат интерес към такъв материал. Участниците имат право да изпращат нови подобрени резултати в срока, дори да са изпратили предходни такива.

Тъй като не съм предоставял балансна разбивка за разиграванията дори на участниците в изданието и дори на Майкъл Майндкрайм, всички са добре дошли да участват.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: ze BG, Efix7, Monevwww

22 Мар 2021 15:48
Efix7's Avatar
Efix7
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #137690

Ал Торо писа: писа:
Хайде, предизвикателство тогава за форумната общност и който друг реши да се включи...

Аз принципно само попитах... :D

Иначе това е добра идея. Можеш го пуснеш и във фейсгрупите, за да има по-голяма аудитория.

Следните потребител(и) изказаха благодарност: Ал Торо, Rahvin

26 Мар 2021 01:17 26 Мар 2021 01:22 от the_arsonist.
the_arsonist's Avatar
the_arsonist
Духът на Прерията
Духът на Прерията
Скрий Още
Получени "Благодаря": 259
Т. О. Р. Н. А. Д. О. 6 Обновено издание #137716
Внимание: Споилер! [ Click to expand ] [ Click to hide ]
Не вярвам от Списанието да проявят интерес към подобен материал, нито че ще темата/пощата ще бъде затрупана от мнения/писма с подробно описани разигравания, затова ще пусна моето направо тук, докато все още са ми пресни нещата - тъкмо минах цялото „Т.О.Р.Н.А.Д.О. 6“. Все пак предупреждавам евентуалните "преписвачи":
Следващите спойлери да не се четат от хора, недовършили книгата!

122 точки (фубунга вариант)

Първото ми успешно изиграване на „Косвени жертви“, дошло след десетки мъчителни опити в рамките на три-четири дни, се получи с Оценка 72 точки. А също така - и без официално потвърждение дали съм решил логическата задача по правилния начин, но тогава приех, че е така, за да оставя историята зад гърба си.
Никога преди не бях изпитвал усещането, пресъздадено в клишето „като слон в стъкларски магазин“, що се отнася до книга-игра. Накъдето и да мръднех, каквото и да правех, все се блъсках в стените на безчувствената математиката и/или лошия шанс, превръщайки горките „торнада“ в съвсем не косвени жертви. :dry:
Затова още при първия си и така дългочакан успех реших, че съм преминал доволно чисто през екшъна. За мое учудване накрая в Оценка на играта забелязах две пропуснати кодови думи за по 10 точки всяка.
По-късно видях, че се взимат по доста куриозен/екстравагантен/дори застрашаващ мисията начин, какъвто никога не би ми хрумнало да избера.
Нямах никакво намерение да ги търся, тъй като не откривах тактически грешки в играта си. Онзи ден обаче се появи постът на Ал Торо и успя да ме предизвика. Плюс това, нямах
петокласник под ръка (от домашното на какъвто била взаимствана задачата) или пък някакъв
друг начин да разбера дали съм хванал логиката на загадката, която ме доста ме стъписа в началото, така че...
Моето оптимално преминаване за резултат тук съдържа опит за решаване на логическата задача, като не съм съвсем сигурен дали е верен. Ако е, бих му дал 95% вероятност това да е максимумът Оценка през него. Т.е. и в това не съм напълно сигурен, тъй като пренебрегнах някои оръжия и муниции, на база предишния си лош опит в играта. Вече дали без решаване на загадката може да се постигне по-добър резултат в „Косвени жертви“ – нямам много добра идея (не съм пробвал с успех). Но и не вярвам нещата да са точно 50/50, може би 45/55 като съотношение на максимум резултат или нещо такова (в полза на фубунга варианта). Оставям възможност някой друг да се пробва да изравни или бие тези 122 точки.

Разпределението и снаряжението на „торнадата“ е както следва:
На крайцера = Вийон (75)

Хакера = Аспарухов (80)
Използван Товар: 64
[30 (компютър), 5 (автомат), 3 (б-взрив), 21 (б-крах), 5 (пълнители)]
Остатък: 16
Път по епизоди: 1-20-15-22-7-27-28-50-55-56-52-116-73-57
Шанс при проверките: 2/3 х 2/3 х 5/6 х 1/3
Комбиниран шанс: (20/162) 12,35%

Унищожителя = Мелър (75)
Използван Товар: 68
[15 (фар), 5 (автомат), 28 (б-крах), 10 (димна граната) 10 (пълнители)]
Остатък: 7
Път по епизоди: 3-37-62-39-47-74-63-67-53-80-85-88-89-102
Шанс при проверките: 2/3 х 2/3 х 2/3 х 2/3 х 1/3
Комбиниран шанс: (16/243) 6,58%

Заглушителя = Тайфунабе (75)
Използван Товар: 66
[30 (фар), 5 (автомат), 21 (б-крах), 10 (газова бомба)]
Остатък: 9
Път по епизоди: 100-110-81-97-109-107-94-114-118-70-126-113-92-127-120-115-130
Шанс при проверките: 1/2 х 5/6 х 2/3 х 2/3
Комбиниран шанс: (20/108) 18,52%

Общ шанс за успех на мисията за максимален резултат: нула цяло и... абе, трябва си късмет (0,15%)

Аспарухов
-1 б-взрив (3 Товар) на еп.15 и проверка за Точност и Стрелба (5+6), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 14 общо.
-5 пълнителя (5 Товар) на еп.22 и проверка за Стрелба и Атлетизъм (6+5), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 14 общо.
Проверка на еп.7 за Сила и Атлетизъм (6+5), трябва ми 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 или 12 (83%) за поне 16 общо.
-3 б-крах (21 Товар) на еп.55.
Проверка на еп.73 за Интуиция (4), трябва ми 5 или 6 (33%) за поне 9 общо.

Мелър
Проверка на еп.37 за Зрение (4), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 7 общо.
Проверка на еп.39 за Атлетизъм (5), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 8 общо.
Проверка на еп.74 за Сила (5), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 8 общо.
Проверка на еп.67 за Бързина (5), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 8 общо.
-1 пълнител (1 Товар) на еп.59.
-4 б-крах (28 Товар) на еп.80.
-1 димна граната (10 Товар), -9 пълнителя (9 Товар) на еп.88 и проверка за Бързина (5), трябва ми 5 или 6 (33%) за поне 10 общо.

Тайфунабе
Проверка на еп.81 за Психо (6), трябва ми 4, 5 или 6 (50%) за поне 10 общо.
Проверка на еп.109 за Бързина и Психо (6+6), трябва ми 2, 3, 4, 5 или 6 (83%) за поне 14 общо.
-1 газова бомба (10 Товар) на еп.107.
-2 б-крах (14 Товар) на еп.94.
Проверка на еп.126 за Зрение (5), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 8 общо.
-1 б-крах (7 Товар) на еп.92 и проверка за Точност (6), трябва ми 3, 4, 5 или 6 (67%) за поне 9 общо.

Без разход на муниции на еп.120 с кодови думи „Скайнет“ и „биотехнос“. Общо 32 точки муниции остатък (16+7+9), отиващ директно към максималната фиксирана Оценка от 90 (40+30+10+10). 122 изстрадани точки.

Относно загадката:
Бях се отказал вече и случайно попаднах подсказка в един от епизодите, която развърза нещата за мен. До тоя момент едва-едва се докосвах до правилните числа и знаци между думите, но все пак може да се каже, че бях на прав път - покрай френския език се сетих за някои за странности при образуване на по-големите числа. Това, което ме кара още да се съмнявам в откритата логика, е че ми остават 8 излишни, нищонезначещи думи... Или може би са там за заблуда? Защото без тях сякаш би станало прекалено лесно.

Ето какво пише на моя лист като решение:
б = единици
ф = десетици
р = стотици
г = десет хиляди
ка = „+“
уто = 1
ахата = 2
алока = 4
уката = 8

Фубунга фалока ка футо ка буката = КОД 58
Фубунга фуката ка балока ка бахата ка буто = КОД 87
Гарача галока ка гуто нене ка рата рахата ка фубунга фуката ка футо = КОД 50290
Рата руто ка фубунга футо ка балока ка бахата = КОД ???

40 + 10 + 8 = 58 (4 десетици + 1 десетица + 8 единици)
80 + 4 + 2 + 1 = 87 (8 десетици + 4 единици + 2 единици + 1 единица)
40К +10К + 200 + 80 + 10 = 50290 (4 десет хиляди + 1 десет хиляди + 2 стотици + 8 десетици + 10 единици)
100 + 10 + 4 +2 = 116 (1 стотица + 1 десетица + 4 единици + 2 единици)

За подчертаните думи нямам приложение...

И тъй като съм вече тук, преди да завърша, искам да поздравя всички замесени в това красиво сборно преработено и допълнено издание. Заслужаваше си разгръщането, изчитането, смятането и преборването с нарастващата трудност на всяка следваща част.
За тези като мен, които не са знаели за старите части, изживяването е като своеобразно завръщане с някоя непозната книга-игра към 90-те, но без глупостите. За останалите - освен силните нови части на Торо (любима ми е Интерлюдия 2), навярно ще им е любопитно да видят и преработените класики на Майндкрайм, най-малкото за сравнение.
Следните потребител(и) изказаха благодарност: Вилорп, Monevwww

• 1
  • 2
  • 1
  • 2
Форум
/
Книги-игри
/
Нови книги-игри
/
Други нови книги-игри
/
Time to create page: 0.091 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Трошача (22 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от Вилорп
    • Yesterday 21:00
    • Юбилеен конкурс 30 години книги-игри в България (16 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Конкурси
    • от harlequin
    • Yesterday 11:00
    • Пролетна форумна среща на йеденйе и пийенйе! (3 Мнения)
    • в Събития, конкурси и инициативи / Форумни срещи
    • от Monevwww
    • Yesterday 10:44

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg