Велик художник е Луис Ройо... десктопът ми често е украсен с негови и на Борис Валехо картини.Това произведение на Джордж наистина прилича на картина на Ройо - 95 % изящество и 5 % еротика.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Ще опитам. Много ми се иска да довърша "Последния ход" - военна стратегия точно в 100 епизода. Ама ще видим как ще се развият нещата. Сега съм на вълна програмиране и не мога да отделя време за литература.Жоре, би ле се включил и в това конкурсче дори и с нещо малко и кратичко или пък продължението на предишното?
viewtopic.php?f=58&t=2539
Най-лесно се пишат обемни произведения на SQL. Обяснявам:Според теб кое по лесно се пише кратките разкази или обемните произведения, било то книги-игри или пък обикновена литература?
Защо смяташ така?
От къде са ми хрумвали конкретни идеи е трудно да си спомня. Понякога от филм или книга, понякога от игра...Днес докато мъдрих разни неща се зачудих, едно време когато правеше стратове от къде изравяше идеи за бойни системи и механики? След втория третия страт предполагам започва да става трудно да излезеш извън наоложените си идеи за битки и ситуации...
...
Как успяваше винаги да излезеш от собствените си наложени стандарти?
Малко вероятно, вече не са ми интересни индианците. "Прописал" е малко силно казано. Уейн ми е дал срок 3 години.Гледам Джордж е много активен та да питам за една от любимите си теми.Та Джордж сега след като си сред шестте стари автори ,които ще бъдат издавани от Уейн и явно отново си прописал,има ли шанс д видим продължение на индианската поредица?
Не е като да не съм го почнал, ама аз още четири истории съм "почнал", като едната с вариации върху Червената шапчица. Един зомби уестърн, фантастиката с която участвах в конкурс 2 и една Вудо история... не мога да избра за кое ми се пише най-много.Джордж, онова за Арджуна истина ли беше и ако да кога можем да очакваме?
(да се чете: моля те дай му приоритет, стига вече с тия зомбита!)
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas