А да довършиш играта на сенки?
Опитвам.... фантастиката с която участвах в конкурс 2 ...
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Има. Със сигурност ще видите още няколко поста във форума.Здравейте господин Миндизов виждам че пак пишете във форума та да се възползвам
Дали има вероятност догодина да видим нещо написано от вас?
Общо взето никоя не очаквам с "трепет". Нещо ни мина тръпката за книги игри.Кои КИ очаквате с най-голям трепет? (не е речено да е бг)
Моя беше. Опит да се подчертае нещо важно.Един въпрос породен от страшно любопитство:
- А бе чия беше идеята в повечето твои книги-игри да присъстват в изреченията думи с големи букви?
Пишех в DOS на един скапан текстов редактор. По-ясно ми изглеждаше с главни букви.По-лесно ли беше по този начин, а не например да се потъмни шрифта?
По повод на първото изречение за пореден път ще цитирам Хъмпти Дъмпти и Джером Джером.Ааа. Окей. Сега разбрах, важното е ти да си начертаеш важните неща, нищо че на играчите ще ги заболят очите, докато ги четат
Въпрос: Кое те накара да загубиш тръпката за книги-игри?
1.Как се стигна до създаването на "Крепост в облаците" (моя любима КИ), като идея и изобщо - за създаването и използването на тактическа карта на действието? Интересно ми е защото това е първата КИ в която можеше да изиграеш приключението и от двете страни - като немски капитан командващ дирижабъл и като командир на ескадрила от съюзниците, което също си беше тактическа новост.
2.Какви РПГ игри харесваш и играеш? (Тук вземам повод от темата за Виртуалната полиция).
Втората част на "Властелинът на пръстените", караят на филма, Легослас след състезанието по надпиване с бира. Ще ми се аз да го бях измислил ама късно "открих" бирата.Това с бирата и изтръпването на пръстите на ръцете, направо ме разби
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas