Така, тъкмо го прочетох.
Много по - добро от първите Вълни. Най - малкото този път не ме отблъсна с правописните грешки. Чете се бързо, въпреки, че епизодите не са никак малко. Явно има и алтернативни пътища?! Предполагам един от тях е когато корабите се засичат в морето- битка или опит за бягане.
Сега няколко неща, които хич не ми станаха ясни:
1. В епизод 45 има три избора,които на пръв поглед са напълно логични. Но стават нелогични, когато попадам на епизод 61, в който се казва, че плаваме вече петнадесет дни?! Петнадесет дни са стигнали само за едно от трите неща, изброени в епизод 45 - да се науча да мятам ножове, да опозная Мерцедес или екипажа?! WTF?!
2. Това може и да я обяснено някъде, сори ако е така, но не можах да разбера следното : как се засичат нашите хора с преследвача в морето?!Случайно ли става? Той след тях ли е тръгнал или просто търси съкровището, за което знае от Пака?
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
...грешката е моя. от клуба на Гагарин си набавих и КВ2...както и да е. Наистина одобрявам много инициативата с тетрадки!така и не си взех кв2, но не това е важно...има ли нужда от финансиране на тетрадка аз съм на линия
1. Ко?Мдаа думата баутниj явное взета от македонския
ПС. На колко години е Пака?
Ми барутниj е написано на едно място
Ако се не лъжа писал си че Лупин е към трийсетина годишен.Кога свари да стане пират,кога се запозна с Вълчицата,кога и направи дете баси човека.
Ето едно ревю на книжката от "книжното момиче":
knizhnomomiche.blogspot.com/2013/12/2.html
Това е една от най-добрите КИ изобщо, Хами. Това, което искам да видя през следващата година е поне по още една от теб и Киро.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas