Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
...както и дамите Джейн и СилвърУлф, макар те да играха само 1-2 игри преди Танер да ги отвлече в харема си на отсрещната маса).
Ми не е баш тъй, щото еквивалента е ако теб Танер ти привлече за игра в изцяло мъжка компания, Уейн да ти каже че си бил придърпан в гей-кръжеца (което бтв, дори не би следвало да е толкова обидно за някой който не е изживяващ се като мачо комплексар), или по-коректно - че си придърпан в кръга на "мъжките държанки" . Сега, аз лично не бих се вързал на Уейн за кое да е от двете, но мисля може да видиш как за едно момиче не е особено ласкаво да я нарекат държанка само заради хобито което е предпочела?[/offtopic]Не знам какви ви е историята с Уейн, но в конкретния случай ми се струва, че му отхапваш главата за нещо съвсем невинно.
То на теб наистина си ти личи много като си върколак... и като си саботьор също. Слагай си покерджийска физиономия като играеш игри с надлъгване.Та ако искате да ме видите как се хиля като варена пача следващия път, когато ми се падне карта-върколак, моля заповядайте.
Аз принципно за доста дребни провинения отхапвам глави... но мисля, че с Уейн за сега проблеми няма да има...[/offtopic]SilverWolf: Не знам какви ви е историята с Уейн, но в конкретния случай ми се струва, че му отхапваш главата за нещо съвсем невинно.
Играта се казваше "Убиец" ( Валето беше убиеца, а май Попа беше полицая.) и е много подобна на тази... само дето имаш повече персонажи и гейммастър... иначе идеята си е принципно същата.Ха! Тва да не е като оная игра, която играехме на времето, ъъъ... "Детективи и престъпници", "Крадци и полицаи" или там както се казваше. Играеше се пак с карти, но с обикновени. Доста ме кефеше.
С голям кеф бих се включил и аз, само да си дойда в София. Ще хвърчат вълчи или човешки глави, взависимост от това какъв се падна.
И без това да е налице на мен също ми беше много интересно. Но ако човек се замисли, тази игра може да помогне именно за опознаването на група непознати хора. Не случайно подобни игри се играят в по-големи организации на team building събития или обучения. Освен това учат на по-добра концентрация, на различни умения за убеждаване и лидерство.Би ми било интересно да играя нещо подобно ако съм сред хора, с които се познаваме много добре и тогава в играта наистина може да се вкара някаква доза психология.
Ми не знам, за мен всички на масата бяха повече или по-малко непознати, докато вие с Уейн явно си знаете и кътните зъби. Това на мен ми беше адски фрустриращо щото като сте от един отбор все едно че директно сте си казали кой какъв е, и аз трябва да играя сякаш срещу един човек, който гласува два пъти. И докато при всички останали мога да се пробвам да ги убедя че някой друг е такъв или онакъв, при вас никога не мога тебе да те убедя че Уейн е върколак, ако ти си решил че е селянин, примерно.С познати се получава същото, но едно ниво над предното - вече сме изчистили първоначалните си издаванки, дори блъфираме с тях и т.н. - пак се надиграваме и убеждаваме.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas