Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
+1И аз съм за ПГ1 като размер. 2-3 издателя ми казаха, че идеалният обем, златната среда за една книга е между 250 и 300 стр и подкрепям това мнение.
Не мисля, че издателите и писателите в България са доказали категорично, че се отличават с вземане на правилни решения, така че е добре, вместо да се цитира мнение на анонимници, да се приведат аргументи. Да не се окаже, че мненията са базирани на сметки, които са учени от учебника, по който е било усвоено и как се смята площ на щанд.И аз съм за ПГ1 като размер. 2-3 издателя ми казаха, че идеалният обем, златната среда за една книга е между 250 и 300 стр и подкрепям това мнение.
Любопитно е да се види какво е мнението на читателите. На мен ми изглежда, че повечето от вас четат с темповете на костенурки. А като гледах отзивите за ПГ2, доста хора май складират книги-игри от Новата вълна, за да ги четат, когато се пенсионират.
Бих се съгласил на 100% с това мнение, ако сега е 1995 година.
Това със сериалите е двуостро. Може да не ми се чете история, която е започнала 4 броя преди да разбера за ПГ. Може и да си купя предишните броеве. Това е рискован залог и лично аз по-скоро залагам на това, че проточването на история в няколко броя в повечето случаи ще откаже нови читатели.
ама и сред тези се разпознавамНа мен ми изглежда, че повечето от вас четат с темповете на костенурки. Аз си взех Калоян на панаира в събота. До тази неделя ще съм я прочел. Не ми е най-свободния уикенд, да уточня. А като гледах отзивите за ПГ2, доста хора май складират книги-игри от Новата вълна, за да ги четат, когато се пенсионират.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas