• Начало
  • Магазин
  • Материали
    • Новини
    • Статии
    • Ревюта
    • Интервюта
  • Форум
  • Каталог
    • Автори
    • Илюстратори
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене
  • Начало
  • Виж новите мнения
  • Правила на форума
  • Търсене

Вход

Забравена парола?
Забравено потр. име?
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
В защита на Инициативата (дискусия)

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
10 Ян 2012 18:15
Coblin King's Avatar
Coblin King
Победител в конкурс
Победител в конкурс
Скрий Още
Получени "Благодаря": 2
В защита на Инициативата (дискусия) #41508
И аз се съмнявах преди време, най-вече заради съвсем спонтанния начин по който тръгнаха нещата, но откакто се пръкна блога, видях, че феновете наистина са способни на страхотни неща. Поклон, поздравления и продължавайте все така! :clap:

My deviantART page.

Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.

16 Ян 2012 01:25
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 485
В защита на Инициативата (дискусия) #42226
Няма какво да се защитавате. Направихте нещо страхотно, вместо просто да се моткате и да мрънкате, че някой трябва да дойде и да ви вкара нещата в ред.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

16 Ян 2012 07:38
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
Получени "Благодаря": 799
В защита на Инициативата (дискусия) #42230
Добре дошъл отново ММ :)
Искам да те попитам следното
Какво мислиш за евентуално рекламиране и популяризиране на твоя продукт по време на самото му създаване?
Вярно е, че засега се мисли за бройки от книгата за хора, имащи нещо общо с инициативата. Ами ако по време на самото и писане други хора разберат за нея и нямат възможност да се включат. Не ми се иска те да остават на сухо. Дали ще има възможност да се направи нещо и за тях? Да, някои от участниците ще получат повече бройки, но те може да не стигнат за другите.

knigi-igri.bg/shop/

16 Ян 2012 10:22
Bloucester
Таласъм
Таласъм
Скрий Още
Получени "Благодаря": 1
В защита на Инициативата (дискусия) #42231
Това като че ли го бяхме обсъдили - хората, които получат повече книги, ще имат възможност да подарят/продадат бройки на заинтересуваните.

Ейдриън Уейн писа: писа:
Щото си знаем "матриала". ;)

16 Ян 2012 12:30
Mindcrime's Avatar
Mindcrime
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 485
В защита на Инициативата (дискусия) #42275
Инициативата е за участниците в нея и трябва да се мисли за техните интереси. Инициативата няма за цел да популяризира книгите-игри, а да бъде събрана определена сума, с която да бъде осъществена моя книга-игра. Сумата изглеждаше непосилно висока. На участниците трябваше да бъде обещано нещо. И едно от нещата е, че тиражът е ограничен и е само за участниците. После всеки от тях може да решава какво да прави със своите бройки: да продава или да подарява.

Ако се правят допечатки за нови участници, ще бъдат ощетени най-вече участниците с големи вноски. А точно те имат голям принос за осъществяване на Инициативата и по никакъв начин не трябва да бъдат ощетявани.

Ако някой е загрижен за новите хора, инвестира в повече бройки, после ги раздава на хората, които не са имали възможност да се включат в Инициативата. Но това си е някаква негова инициатива.

Кириле, ти си доста позитивен човек. Все искаш на всички да им е добре. Не може да им е добре на всички, не е устроен така света (може да се добави "все още", ако човек е оптимист за построяването на комунизма). Аз искам онези, които заслужават, да получават. Участниците в Инициативата са единствените, които заслужават да получат моя книга-игра. После те решават какво да правят с бройките си.

Hater
A label that some people apply to anyone who disagrees with them on any subject. Such name calling is designed to discourage critical and independent thinking, and prevent full inspection of bogus ideas and beliefs. Use of the term hater is rampant on the internet.

16 Ян 2012 13:00
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
В защита на Инициативата (дискусия) #42281
Прав си, който се интересува от твоята книга-игра впоследствие е длъжен да прояви инициатива и да се добере до екземпляр. :)

knigi-igri.bg/shop/

16 Ян 2012 14:08
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
В защита на Инициативата (дискусия) #42286
Не виждам какво толкова се кахърите, че нямало да има бройки. Всъщност аз бих желал да няма достатъчно, та да мога да си продам моите на добра цена, вместо да ги подарявам на приятели, но ми се струва, че все пак ще стигнат за всички. И другаде се обявявах за възможно най-луксозно издание, което ще обуслови и по-лимитиран тираж, но да го кажа пак, щото Майндкрайм чете темата ;)

16 Ян 2012 15:14
kiril_ps's Avatar
kiril_ps
Изпеченият крадец
Изпеченият крадец
Скрий Още
В защита на Инициативата (дискусия) #42290
Само аз го поставих на въпрос, но ММ ме затапи като пирон в кисело мляко :)

knigi-igri.bg/shop/

16 Ян 2012 17:26
Cesare
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
Получени "Благодаря": 0
В защита на Инициативата (дискусия) #42297
Прав е. Ако човек се има за истински фен на жанра (аз дори не съм от най хардкор феновете на книгите-игри), не би трябвало да смята, че 60 лева са много, за да се сдобие с бройки от ново произведение на най-добрия автор. Време е имало достатъчно за всеки, който иска да се включи. Аз също не смятам, че трябва да бъдат поощрявани хора, които са знаели за Инициативата и не са си поставили за приоритет да участват. От личните си бройки ще направя подарък на избрани от мен хора, но за непознати цената няма да е ниска.

16 Ян 2012 18:16
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
В защита на Инициативата (дискусия) #42299
Е то ако не е ниска цената - то кой е луд да си купува постфактум книга за която е можел да плати 60 лева за няколко бройки. Който е нямал 60 лева за инициативата едва ли ще даде 30-40 лева за книгата.

16 Ян 2012 19:01
Cesare
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
В защита на Инициативата (дискусия) #42304
Ами, така. Участието ми в Инициативата не е нито с цел финансова възвръщаемост, нито възраждане на жанра. И не смятам за нужно да толерирам хора, които са стояли отстрани в момент, в който такива като мен са действали, за да получат това, което искат. Ако са имали силното желание, но по-малки възможности, не им е пречело да се обединят няколко човека за една минимална вноска.

Или, леко перифразирайки Мишо... ако такива хора не успеят да се сдобият с книгата, няма да страдам.

16 Ян 2012 19:25
Greed
Суперагент
Суперагент
Скрий Още
В защита на Инициативата (дискусия) #42306
Не ме разбра май - ще опитам отново с други думи.

Който е искал книга вече участва.
Който не е искал книга не е участвал.

Въпроса - защо който не е искал книга изведнъж ще реши че е супер решаващо да я има и ще брои скъпата цена?

Като чета за скъпите цени единствено ме напушва смях как си вярвате че едва ли не ще има тълпи от купувачи с блеснали очи които по някаква странна причина не са участвали в инициативата.

16 Ян 2012 19:28
Meriadoc's Avatar
Meriadoc
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 472
В защита на Инициативата (дискусия) #42307
Не, тълпи не, но със сигурност ще има хитреци, които ще искат да прочетат книгата срещу 5-10 лева.

16 Ян 2012 19:45
Cesare
Окото на Бога
Окото на Бога
Скрий Още
В защита на Инициативата (дискусия) #42309
Greed, аз те разбрах от началото. Просто знам, че постановката "който не е искал книгата, не е участвал" не е съвсем вярна.

От друга страна, я има тази група от участници в Инициативата с нагласата "искам толкова силно книгата, че съм готов да предплатя повече бройки, отколкото реално ми трябват". Тази група нямаше да я има, или щеше да е по-малка, ако имаше повече хора, които бяха действали навреме - точно тях не искам да толерирам. И на мен би ми било най-добре да се намерим 200-600 човека, които да дадат по 10-30 лева.

И не, проблемът не е в Мишо, заявявайки, че няма да пише, ако в продукта се инвестират по-малко от 6000. Точно в такива моменти си проличава кой реално е готов да се бори за това, което иска.

Повтарям - това, че не смятам да продавам евтино бройките си, не е от ламтеж за пари, а защото по моите разбирания такива хора би трябвало да бъдат "наказани". Естествено, наясно съм, че това няма да стане, тъй като в Инициативата по всяка вероятност участват и по-великодушни от мен.

16 Ян 2012 19:49
ze BG's Avatar
ze BG
Автор
Автор
Скрий Още
Получени "Благодаря": 359
В защита на Инициативата (дискусия) #42310
Много едностранно разсъждавате. Много хора могат да разберат пост фактум, след като е приключила инициативата.

Дугулите и вълшебното листо
prikazka-igra.com/book5.html

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Форум
/
Форум, сайт, дейности, общност
/
Събития, конкурси и инициативи
/
Инициативи
/
Архив Инициативи
/
Нова книга-игра на М. Майндкрайм
/
Time to create page: 0.071 seconds
Създадено с Kunena форум

Чат към Книги-игри.БГ

Българският сайт за книги-игри!

Дизайн на RocketTheme

Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas

Последно от форума

• Най-слабият български автор. (51 Мнения)
    • в За книгите-игри / За авторите и художниците
    • от ringlas
    • Yesterday 17:40
    • Размисли в-у Сим и Прокълната(та му) Земя (87 Мнения)
    • в За заглавията от първата вълна / Сим Николов
    • от LethianDreams
    • Yesterday 10:52
    • Търся да купя Ледената Цитадела (3 Мнения)
    • в Книжна борса / Търся / Разменям / Купувам
    • от logus
    • 20 Мар 2023 17:31

За контакти

Knigi-Igri.BG

info@knigi-igri.bg