Това с Ирсмункаст край ръба е смехотворно. Правете, струвайте не се излагайте. Край процепа, какъв ръб...
така че, ако трябваше да гадая за етимологията ѝ, щях да предположа, че идва по-скоро от арабското "абас", което пък значи лъв, ако не се лъжа
.
Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
Това с Ирсмункаст край ръба е смехотворно. Правете, струвайте не се излагайте. Край процепа, какъв ръб...
Бтв, защо буквално всяка локация е преведена с изключение на Bay of Boreas, което е оставено като Бореев залив?
![]()
Най-вероятно щото имаме, надъхан патриотичен преводач, за който чуждите думи трябва да се превеждат. От типа хора, дето са искали драсни-пални-клечица.![]()
Това е мой пропуск. Покрай другото го изтървах. Чак такива едри пиксели няма, гледате намален jpg файл. Цената обаче наистина не седи добре. Трябваше да има още един елемент, който отпадна в последния момент.П.С. Цифрите с цената така ли ще изглеждат реално? Много грозно е с тия пиксели и прекалено изпъква, при това не по добрия начин.
НИкса много си прав! Точно така трябваше да се казва! Ама мисля че това е друга тема... Аз не мога да трая разни тъпотии на енглизки дето са преведени някой а някой не.... половината на български половината на енгизлизки... Примерно Смит... ако е смитх (щото копелетата много си държат на Х то накрая ако не вярваш може да ми питаш шефа) а туй значи ковач. Значи примерно Ниската Ковач и туй то. Няма ала, няма бала. Това е реалния живот, а не филма господин Ковач и госпожа Ковач... така както БСП е Бесни, Страшни, Пенсии.Това с имената може да го преглътнат само хора, които не са фенове на поредицата. Това е все едно в новите филми на "Междузвездни вълни" вместо Люк Скайуокър, да ми го превеждат като Лъчо Небеходещ!
- Хелоу, Кейт
- Хелоу, Джим
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas