Необходим е Вход или Регистрация, за да се включите в темата.
xenox: Поради което за пореден път повтарям - да се научим да правим разграничения между видовете понятия и подвидовете им. А Дания от 92-ра не можа да се класира за Световното 94-а даже, така че ще пропусна, мерси
Хама пусни си абзаците бре, знаеш че винаги можеш да разчиташ да ги оплюем подобаващо.
Искаш да се класираш по политически причини, а не по заслуги. Да не ти вкарат гол, само защото си късметлия, после ти да вкараш два нередовни гола и така да спечелиш. Изглежда ми малко долнопробно, ако наистина това искаш.
Не знам какво и откъде си разбрал, но предвид вече затвърденото ми мнение за скромните ти умствени способности, няма да се изненадам, ако просто си в голяма заблуда, породена от сложни комплекси. Никога не съм казвал или писал нищо за конспирация на бедните срещу богатите, но това не те спира да твърдиш, че съм го правил неведнъж. Изпадаш дотам да ме клеветиш!..вече разбрахме как всичко на този свят е някаква конспирация на бедните срещу богатите, които опитват да ги разсипят със своя мързел и готованство. продължавай да го твърдиш, все по-забавно е.
Трип е прав - каза, че иска да е Германия, но обича да гледа изненади. Да си Германия е някак по-удобно, особено ако не вземеш под внимание, че да си Германия значи дисциплина, лишения, труд и относителна липса на хумор.
Ако случайно не си забелязал, в момента се гавря с едно твое изказване, че не уважаваш хора, които не успяват да си продадат труда за по под 1500 лв на месец, но явно ги забравяш тия работи, нищо, то е нормално
и да, вече разбрахме как всичко на този свят е някаква конспирация на бедните срещу богатите, които опитват да ги разсипят със своя мързел и готованство. продължавай да го твърдиш, все по-забавно е.
Българският сайт за книги-игри!
Дизайн на RocketTheme Разработен от Victor Atanasov a.k.a. ringlas